Angstig dichtbij :-) - Reisverslag uit Lisse, Nederland van Timo Zanten - WaarBenJij.nu Angstig dichtbij :-) - Reisverslag uit Lisse, Nederland van Timo Zanten - WaarBenJij.nu

Angstig dichtbij :-)

Door: Timo

Blijf op de hoogte en volg Timo

02 Februari 2011 | Nederland, Lisse

Hallo allemaal,

Het is al weer een tijd geleden dat ik iets geschreven heb op de site. Het is inmiddels februari dus komt de reis heel dichtbij. Er zijn nog wat zaken die ik moet regelen maar dat gaat allemaal goed komen.

Ik wil speciaal de personen bedanken voor de giften die ik mocht ontvangen. 1 maal per maand ontvang ik de afschriften, omdat er geen adres gegevens bij staan kan ik niet altijd persoonlijk reageren. Nogmaals dank. Ik voel mij een gezegend man met zoveel mensen om mij heen die aan mij denken en met deze reis bezig zijn.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de boot gereed te maken voor de reis, de boot ligt in Durban (SA). De boot had enige vertraging maar het ziet er naar uit dat de ze op 25 februari aankomt dus hoef ik mijn vliegreis niet te verzetten. Niks is nog 100% zeker maar dit is wel de meest recente update.

Afgelopen weekend zijn we met het gezin weg geweest en was het super gezellig om zo samen te zijn. Binnenkort zal er een Tot Ziens Party zijn op 18 februari, mijn ouders hebben iets voorbereid dus ik zie wel wat het word. Er zullen veel mensen komen hoop dat het allemaal past in het huis.

Om eerlijk te zijn vind ik het wel spannender worden.

mijn volgende bericht zal waarschijnlijk komen uit afrika.

Groetjes Timo

• 03 Februari 2011 - 01:17

Patricia:

heey broeder timotheus. ik heb je site gevonden! leuk! over een maandje lezen we berichten uit sierra leone. succes met de laatste voorbereidingen.
    groetjes van a2, patricia

Timo

ik ga met Mercy Ships voor een half jaar naar Sierra Leone, om daar als verpleegkundige te werken op de Africa Mercy. Kijk voor meer infor ook op www.mercyships.nl Contactpersoon in Nederland: M van Zanten mail: mvzanten@versatel.nl Via de Mercy Ships Holland heb ik het volgende postadres: Timo van Zanten Mercy Ships Holland M/V Africa Mercy – Dept. Hospital Strevelsweg 700/317 3083 AS Rotterdam Voor pakketjes svp duidelijk vermelden CONTAINER. Dan gaat het doosje mee met de containers die met enige regelmaat vanuit Rotterdam naar Sierra Leone varen. (als dat er niet opstaat, wordt het pakket via DHL verzonden en zal ik de kosten moeten betalen. Natuurlijk zijn brieven en kaarten zeer welkom en die kunnen zonder enige aanvullingen naar bovenstaand adres worden gestuurd. Ik kijk uit naar de postbode!

Actief sinds 24 Nov. 2010