Weer Thuis - Reisverslag uit Lisse, Nederland van Timo Zanten - WaarBenJij.nu Weer Thuis - Reisverslag uit Lisse, Nederland van Timo Zanten - WaarBenJij.nu

Weer Thuis

Door: Timo

Blijf op de hoogte en volg Timo

16 Augustus 2011 | Nederland, Lisse

Na een prima vlucht, met weinig slaap, weer veilig op Nederlandse bodem.
Vanochtend kwam ik met Anna (collega van Africa Mercy) die een paar dagen in Nederland blijft, op Schiphol aan.
Ontvangst door mijn ouders, broertje en vriend en ook Corina was speciaal gekomen om ons te begroeten.
Thuis aan de Hollandse koffie met een tompouce en een aantal vrienden en buren.
Nu even slapen en vanmiddag naar mijn werk.

Tot zover voor nu

• 16 Augustus 2011 - 12:22

Christa:

WELKOM THUIS! Fijn dat je er weer veilig bent.
    Nu vrij dus zie ik je niet op het werk, maar na jouw vakantie op de 29e. geniet nog van jouw weekjes vrij, des te meer heb je energie om op A2 heb werk weer op te pakken. Gr Chr

• 16 Augustus 2011 - 12:50

Oma:

wat leuk al direct foto's bij je thuiskomst. Je bent niet een klein beetje welkom lieve Timo!!!!
    Wat smaakt zo'n heerlijke hollandse tompouce lekker he? Vanmiddag een zoute haring???
    Knuffel krijg je zaterdag......oma en opa

• 16 Augustus 2011 - 14:41

Leo:

Weer veilig op Nederlandse bodem en nu betekent SL (Schiphol Luchthaven) en ook TIA had vandaag een andere betekenis (This is Amsterdam). Hou je goed en groetjes aan iedereen...

• 17 Augustus 2011 - 10:07

Gerda Lelieveld:

Ha Timo

fijn dat je weer thuis bent.

groet
    Gerda

Timo

ik ga met Mercy Ships voor een half jaar naar Sierra Leone, om daar als verpleegkundige te werken op de Africa Mercy. Kijk voor meer infor ook op www.mercyships.nl Contactpersoon in Nederland: M van Zanten mail: mvzanten@versatel.nl Via de Mercy Ships Holland heb ik het volgende postadres: Timo van Zanten Mercy Ships Holland M/V Africa Mercy – Dept. Hospital Strevelsweg 700/317 3083 AS Rotterdam Voor pakketjes svp duidelijk vermelden CONTAINER. Dan gaat het doosje mee met de containers die met enige regelmaat vanuit Rotterdam naar Sierra Leone varen. (als dat er niet opstaat, wordt het pakket via DHL verzonden en zal ik de kosten moeten betalen. Natuurlijk zijn brieven en kaarten zeer welkom en die kunnen zonder enige aanvullingen naar bovenstaand adres worden gestuurd. Ik kijk uit naar de postbode!

Actief sinds 24 Nov. 2010