Dank u / Merci / Thank you/ Gracias / Vielen Dank
Door: Timo
Blijf op de hoogte en volg Timo
23 Juni 2011 | Sierra Leone, Freetown
Het is hier niet altijd gemakkelijk en ik krijg met voldoende ellende te maken.
Ik ervaar zo dat dit mijn plekje is voor dit moment. Het verlangen dat God in mijn hart heeft gelegd om dit te doen is hier alleen maar gegroeid.
Niet alleen leg ik contacten met patiënten, maar ook met mensen uit allerlei landen en ontmoet ik mensen uit Freetown, bij wie ik thuis mag komen en een stukje van hun leven mag meemaken.
Wat hebben wij het dan goed in Nederland, ook al hebben we vaak wat te klagen. Ik weet ook dat ik me dat zeker niet dagelijks realiseer, maar hier kun je er niet om heen.
Het begint al weer op te schieten: nog twee maanden en dan is het hier voorbij.
Ik kan me er nog niets bij voorstellen en het geeft ook dubbele gevoelens, want eigenlijk wil ik niet weg........
Nogmaals dank voor jullie support!
Groetjes, Timo
ps. staat deze keer een videofragment op.
De hele video kun je zien op: http://www.youtube.com/watch?v=232xXdi8h2c
23 Juni 2011 - 23:41
Dorien:
geweldig filmpje timo! Als ik dit zie verlang ik er weer naar om in Afrika te zijn :) -
24 Juni 2011 - 19:15
Familie Van Dam :
Hoi Timo, hier een bericht van je geliefde overburen!!! Tjonge jonge wat indrukwekkend dit allemaal! Wat schrijf je mooi, bijzonder en rakend. je foto's doen een hoop hier. Yada vindt het heel bijzonder dat jij bij de arme kindjes bent. Toch vraag ik me soms wel af wie er 'armer' is in deze wereld. Wij wensen je nog super veel mooie, emotionele maar vooral warme en zeer bijzondere ervaringen toe. Dikke kus van ons, Peter, Natasja, Quint, Yada en Finn Boaz